Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulouri Calde La Minut

Ingrediente
10/12 felii sunca presata, un pachetel brinza topita feliata, pastai fierte intregi din conserva sau proaspete, 3-4 oua, 150 ml smintina, 100 gr. cascaval ras, condimente dupa gust

Preparare
In feliile de sunca se aseaza jumatati de felii de brinza topita taiate pe diagonala si pastaile astfel incit capetele sa iasa putin in afara suncii presate. Se ruleaza si se prind cu o scobitoare pentru a nu se desfasura. Se pun intr-o tava cu folie de aluminiu unsa cu unt/ulei sau margarina. Ouale se bat foarte bine apoi se incorporeaza smintina, se condimenteaza dupa gust si se torna peste rulourile din tava. Deasupra, "ploaia de cascaval ras" care dupa coacere va forma o crusta aurie delicioasa. Pentru a da un aspect mai atragator, se poate presara putin marar tocat deasupra. Totul se da la cuptor pentru 10-15 minute.

Servire
Rulorile se servesc calde ca aperitiv insa pot face si deliciul unui fel doi cu garnitura de cartofi fierti cu un sos de smintina, brinza sarata si marar

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Pateuri Cu Carne
Ficatei Surpriza
Spuma De Ficat In Aspic
Salata De Creier Imitatie De Icre Negre
Rulouri Calde La Minut
Rulouri
Chiftelute Din Piept De Pui
Salata Consistenta De Carne
Sufleu De Spanac Cu Sunca
Salata Boeuf Dietetica
Sunca Cu Pate In Aspic
Clatite Cu Pui Si Curry
Crema De Creier
Budinca De Taitei Cu Carne
Pateu De Iepure
Limba Cu Maioneza
Rulouri Cu Sunca Si Branza
Lingua Al Bagnetto Rosso
Rulada De Carne
Salata Cu Carne De Vita
 

Top Retete Culinare