Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulouri Calde La Minut

Ingrediente
10/12 felii sunca presata, un pachetel brinza topita feliata, pastai fierte intregi din conserva sau proaspete, 3-4 oua, 150 ml smintina, 100 gr. cascaval ras, condimente dupa gust

Preparare
In feliile de sunca se aseaza jumatati de felii de brinza topita taiate pe diagonala si pastaile astfel incit capetele sa iasa putin in afara suncii presate. Se ruleaza si se prind cu o scobitoare pentru a nu se desfasura. Se pun intr-o tava cu folie de aluminiu unsa cu unt/ulei sau margarina. Ouale se bat foarte bine apoi se incorporeaza smintina, se condimenteaza dupa gust si se torna peste rulourile din tava. Deasupra, "ploaia de cascaval ras" care dupa coacere va forma o crusta aurie delicioasa. Pentru a da un aspect mai atragator, se poate presara putin marar tocat deasupra. Totul se da la cuptor pentru 10-15 minute.

Servire
Rulorile se servesc calde ca aperitiv insa pot face si deliciul unui fel doi cu garnitura de cartofi fierti cu un sos de smintina, brinza sarata si marar

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Chec Excelent
Cornulete Cu Sunca
Crochete Din Carne De Pasare
Salata De Creier De Boeuf
Crochete De Creier Si Sunca
Chek De Carne
Pateu De Iepure
Cornuri Cu Crenvursti
Drob De Miel Cu Verdeata
Sunca Cu Pate In Aspic
Rulouri Cu Sunca Si Oua
Pateuri Cu Carne
Drob De Miel In Foaie
Cupe De Parizer Umplute Cu Legume
Aperitiv Zestran
Becri Meze - Pork Appetizer
Budinca De Ficat
Lingua Al Bagnetto Rosso
Cornuri Cu Tocatura De Carnuri Si Verdeata
Salata De Pui
 

Top Retete Culinare