Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinca De Ficat

Ingrediente
1/2 kg ficat de vitel sau vaca, 3 cepe, 3 oua, 3 linguri faina, 150 gr. unt (sau untura), 1-2 linguri lapte, sare, piper

Preparare
Ceapa taiata pestisori si ficatul bucati potrivit de mari, se prajesc in 100 gr. unt, pina cind ceapa se inmoaie bine. Se lasa sa se raceasca, apoi se trece de doua ori prin masina de tocat. Faina se prajeste foarte usor in 50 gr. unt si se stinge cu laptele. Ficatul tocat se amesteca bine cu acest sos, sarea, piperul si galbenusurile. Se adauga albusurile batute spuma amestecind cu lingura foarte usor si se pune totul intr-o forma de budinca sau intr-un vas de Jena uns cu unt si bine presarat cu pesmet foarte fin

Servire
Se coace la foc potrivit

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Pateu De Iepure
Salam Dietetic
Sufleu De Creier
Salata De Creier Imitatie De Icre Negre
Budinca De Ficat
Piept De Pui In Pijama
Salata Cu Carne De Vita
Salata De Pui
Cremvursti Cu Maioneza
Budinca De Taietei Cu Sunca
Creier In Aspic
Pateu De Ficat Cu Ou
Vitello Tonnato
Chiftelute
Crochete Din Carne Cu Legume
Pirjoale De Ficat
Chec Aperitiv Cu Brinza Si Carne
Cornuri Umplute Cu Carne
Becri Meze - Pork Appetizer
Crochete Bechamel
 

Top Retete Culinare