Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinca De Ficat

Ingrediente
1/2 kg ficat de vitel sau vaca, 3 cepe, 3 oua, 3 linguri faina, 150 gr. unt (sau untura), 1-2 linguri lapte, sare, piper

Preparare
Ceapa taiata pestisori si ficatul bucati potrivit de mari, se prajesc in 100 gr. unt, pina cind ceapa se inmoaie bine. Se lasa sa se raceasca, apoi se trece de doua ori prin masina de tocat. Faina se prajeste foarte usor in 50 gr. unt si se stinge cu laptele. Ficatul tocat se amesteca bine cu acest sos, sarea, piperul si galbenusurile. Se adauga albusurile batute spuma amestecind cu lingura foarte usor si se pune totul intr-o forma de budinca sau intr-un vas de Jena uns cu unt si bine presarat cu pesmet foarte fin

Servire
Se coace la foc potrivit

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Frigarui De Pui Cu Legume
Pateuri Cu Carne
Drob De Miel (special De Paste)
Cornuri Cu Tocatura De Carnuri Si Verdeata
Crochete De Creier Si Sunca
Drob
Salata De Creier De Boeuf
Rulouri De Kaiser
Cornulete Cu Sunca
Crochete Din Carne Cu Legume
Ficat De Pasare In Aspic
Rulouri De Piine Cu Sunca
Pateu De Iepure
Muschi Impanat
Budinca De Carne Cu Sos De Smintina
Budinca De Creier Cu Sos
Crema De Creier
Spuma De Ficat In Aspic
Sufleu De Pui Cu Ciuperci
Becri Meze - Pork Appetizer
 

Top Retete Culinare