Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinca De Ficat

Ingrediente
1/2 kg ficat de vitel sau vaca, 3 cepe, 3 oua, 3 linguri faina, 150 gr. unt (sau untura), 1-2 linguri lapte, sare, piper

Preparare
Ceapa taiata pestisori si ficatul bucati potrivit de mari, se prajesc in 100 gr. unt, pina cind ceapa se inmoaie bine. Se lasa sa se raceasca, apoi se trece de doua ori prin masina de tocat. Faina se prajeste foarte usor in 50 gr. unt si se stinge cu laptele. Ficatul tocat se amesteca bine cu acest sos, sarea, piperul si galbenusurile. Se adauga albusurile batute spuma amestecind cu lingura foarte usor si se pune totul intr-o forma de budinca sau intr-un vas de Jena uns cu unt si bine presarat cu pesmet foarte fin

Servire
Se coace la foc potrivit

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Cupe De Parizer Umplute Cu Legume
Aspic
Ficat Natur
Budinca De Sunca
Salata Consistenta De Carne
Pateu De Ficat
Limba Cu Maioneza
Frigarui De Pui Cu Legume
Pateuri Cu Carne
Rulouri De Carne Cu Spanac
Sunca Cu Pate In Aspic
Salata De Pui
Chiftelute In Pat De Aluat
Budinca De Creier Cu Sos
Rulouri De Piine Cu Sunca
Pateu De Iepure
Gustari Cu Sunca
Rulouri De Porc Cu Susan
Sufleu De Spanac Cu Sunca
Crochete Cu Carne
 

Top Retete Culinare