Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Conopida Cu Parmezan

Ingrediente
1 conopida mare, 100g parmezan, 100g unt, sare

Preparare
Se fierbe conopida desfacuta in buchetele, in apa cu sare, se scurge bine de apa, se pune intr-o tigaie in unt fierbinte si se soteaza. Se unge cu unt un vas rezistent la cuptor si se presara cu putin parmezan ras. Se pune conopida, se presara deasupra parmezan ras, se stropeste cu unt si se pune la cuptor sa se gratineze. Dupa cca 10 minute este gata si se poate servi.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Cornete De Parizer Umplute
Ficat Cu Boia
Frigarui De Pui Cu Legume
Chec Aperitiv Cu Brinza Si Carne
Clatite Cu Pui Si Curry
Rulouri Cu Piept De Pui Si Ficatei
Gustari Cu Sunca
Drob De Miel Cu Verdeata
Ficat Natur
Conopida Cu Parmezan
Aperitiv Zestran
Rulouri De Piine Cu Sunca
Rulouri
Salata De Pui
Drob De Miel (special De Paste)
Rulada Din Carne
Aperitiv Cu Sunca Sau Parizer
Salam Dietetic
Becri Meze - Pork Appetizer
Chiftelute Grecesti
 

Top Retete Culinare