Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Conopida Cu Parmezan

Ingrediente
1 conopida mare, 100g parmezan, 100g unt, sare

Preparare
Se fierbe conopida desfacuta in buchetele, in apa cu sare, se scurge bine de apa, se pune intr-o tigaie in unt fierbinte si se soteaza. Se unge cu unt un vas rezistent la cuptor si se presara cu putin parmezan ras. Se pune conopida, se presara deasupra parmezan ras, se stropeste cu unt si se pune la cuptor sa se gratineze. Dupa cca 10 minute este gata si se poate servi.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Carne

Salata Boeuf Dietetica
Piept De Curcan Cu Sos Tartar
Cornuri Cu Crenvursti
Rulouri Cu Sunca Si Branza
Chiftelute
Salata De Creier Imitatie De Icre Negre
Cornete
Budinca De Creier Cu Sos
Clatite Cu Sunca
Chiftelute De Heringi Sau Scrumbii Sarate
Rulade Mici Cu Castraveti
Chiftelute Din Piept De Pui
Pirjoale De Ficat
Ficatei Surpriza
Chiftelute Pe Pat De Aluat
Cremvursti Cu Maioneza
Salata De Pui
Rulouri Din Costita Afumata Cu Ficatei De Pui
Sufleu De Creier
Conopida Cu Parmezan
 

Top Retete Culinare