Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Corabioare De Vinete Cu Brinzeturi

Ingrediente
Pentru 2 portii: 2 vinete lungi, 100 g brinza burduf, 100 g cascaval, 6 catei usturoi, 2 rosii, marar, piper, ulei

Preparare
Se taie vinetele pe lung, se scobesc, se prajesc pe ambele parti pina se inmoaie bine. Se umplu bine cu amestec de brinza burduf cu felioare de usturoi, marar tocat si piper, se acopera cu felii de rosii, se stropesc cu putin ulei, se dau la cuptor 20 minute, se scot, se presara cascaval ras si se mai dau 5 minute sa se gratineze.

Servire
Se servesc reci, cu marar proaspat presarat, la un pahar mare de bere rece.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Cascaval De Casa
Budinca De Brinza De Vaca Si Smintina
Placinta à La Follas
Pasta De Brinza De Vaci
Clatite Cu Patru Feluri De Branza
Biscuiti Cu Gorgonzola
Chec Cu Telemea
Crema "fondue"
Ardei Umpluti Cu Brinza
Budinca De Clatite Cu Brinza De Vaci
Budinca Fiarta Din Brinza De Vaca
Placinta Cu Spanac Si Brinza Sau Praz
Brinza La Cuptor, Cu Ardei Copt Si Masline
Galuste Cu Brinza De Vaci Si Gris
Sufleu De Brinza
Brinza De Vaci
Chifla Umpluta Cu Brinza De Vaci Si Carne
Cornuri Cu Brinza
Ciuperci Umplute Cu Branza
Cascaval Pane
 

Top Retete Culinare