Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chifle Umplute Cu Brinza

Ingrediente
6 chifle, 100 gr. unt, 150 gr. brinza, 1ou, ½ pahar smintina, 1 ½ pahar lapte, sare, 1 lingurita marar tocat

Preparare
Se taie chiflele in jumatate si se inmoaie in lapte astfel ca acesta sa patrunda si in coaja. Se amesteca brinza cu oul, sarea si mararul tocat. Peste fiecare jumatate de chifla muiata se asaza o lingura de pasta de brinza si se acopera cu cealalta jumatate. Untul se imparte in 12 bucati egale. Se asaza cu o bucatica de unt pe tava, peste ea chifla umpluta, iar peste chifla inca o bucatica de unt. Dupa ce s-au asezat toate chiflele in tava procedind astfel, se toarna peste fiecare o lingurita plina de smintina. Se da la cuptor sa se rumeneasca.

Servire
Se servesc fierbinti

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Papanasi Cu Brinza De Vaci
Brinza Cu Usturoi
Crema De Brinza De Vaci
Budinca De Clatite Cu Brinza Si Smintina
Papanasi Din Mamaliga
Bulz
Brinza De Vaci De Casa
Budinca De Malai Cu Brinza De Vaci
Bucheuri De Cartofi
Urda Cu Marar Si Smintina
Chifle Umplute Cu Brinza
Barcute Din Andive
Perisoare Cu Svaiter
Dovlecel Cu Brinza De Vaci
Corabioare De Vinete Cu Brinzeturi
Pateuri Cu Brinza
Aperitiv De Primavara
Coltunasi De Malai Cu Brinza
Sandvici Cu Brinza De Vaci Cu Gogosar
Cascaval De Casa
 

Top Retete Culinare