Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chifle Umplute Cu Brinza

Ingrediente
6 chifle, 100 gr. unt, 150 gr. brinza, 1ou, ½ pahar smintina, 1 ½ pahar lapte, sare, 1 lingurita marar tocat

Preparare
Se taie chiflele in jumatate si se inmoaie in lapte astfel ca acesta sa patrunda si in coaja. Se amesteca brinza cu oul, sarea si mararul tocat. Peste fiecare jumatate de chifla muiata se asaza o lingura de pasta de brinza si se acopera cu cealalta jumatate. Untul se imparte in 12 bucati egale. Se asaza cu o bucatica de unt pe tava, peste ea chifla umpluta, iar peste chifla inca o bucatica de unt. Dupa ce s-au asezat toate chiflele in tava procedind astfel, se toarna peste fiecare o lingurita plina de smintina. Se da la cuptor sa se rumeneasca.

Servire
Se servesc fierbinti

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Sufleu De Parmezan
Gogosi De Cascaval
Papara Cu Brinza
Budinca De Brinza De Vaca
Batoane A La Geo
Sufleu De Brinza De Vaca
Coltunasi Cu Brinza De Vaca
Rulada De Brinza
Galuste Cu Brinza De Vaci
Barcute Din Andive
Sufleu De Piine Alba Cu Brinza
Brinza Frecata
Chec Cu Telemea
Budinca De Macaroane Cu Brinza De Oi
Brinza Cu Usturoi
Clatite Cu Patru Feluri De Branza
Corabioare Cu Brinza
Brinza De Vaci
Corabioare De Vinete Cu Brinzeturi
Brinza Cu Chimen Si Boia
 

Top Retete Culinare