Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pateuri Aperitiv

Ingrediente
Pentru aluat: 1 kg. faina, 1/2 kg. untura (osinza) tocata prin masina de 2 ori, 1 pahar mic de apa calduta, drojdie si sare; pentru umplutura: 1/2 kg. telemea, 100 gr. unt, 2 linguri faina, 2 oua intregi, putin lapte si sare;

Preparare
Se prepara aluatul si se lasa sa se odihneasca 10 minute, apoi se intind foi subtiri de 1/2cm. Se framinta telemeaua cu untul, faina, ouale, laptele si sarea. Se intinde foaia si se taie patrate de dimensiune potrivita, se umplu cu brinza si se dau la cuptor, care a fost inainte incins. Se lasa pina se rumenesc usor.

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Crema "fondue"
Sufleu De Brinza
Budinca De Papanasi
Urda Cu Marar Si Smintina
Cascaval Pane
Galuste Cu Brinza De Vaci
Chec Cu Telemea
Ciuperci Umplute Cu Branza
Gogosi De Cascaval
Budinca De Brinza De Vaca
Budinca De Brinza De Vaca Si Smintina
Brinza Frecata
Corabioare Cu Brinza
Biscuiti Cu Gorgonzola
Budinca De Macaroane Cu Brinza De Oi
Alivenci
Sufleu De Parmezan
Aperitiv Cu Brinza Si Ceapa
Varenki
Budinca De Piine
 

Top Retete Culinare