Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pateuri Aperitiv

Ingrediente
Pentru aluat: 1 kg. faina, 1/2 kg. untura (osinza) tocata prin masina de 2 ori, 1 pahar mic de apa calduta, drojdie si sare; pentru umplutura: 1/2 kg. telemea, 100 gr. unt, 2 linguri faina, 2 oua intregi, putin lapte si sare;

Preparare
Se prepara aluatul si se lasa sa se odihneasca 10 minute, apoi se intind foi subtiri de 1/2cm. Se framinta telemeaua cu untul, faina, ouale, laptele si sarea. Se intinde foaia si se taie patrate de dimensiune potrivita, se umplu cu brinza si se dau la cuptor, care a fost inainte incins. Se lasa pina se rumenesc usor.

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Sandvici Cu Brinza De Vaci Cu Gogosar
Placinta à La Follas
Brinza De Vaci De Casa
Galuste Cu Brinza De Vaci Si Gris
Galuste Cu Brinza De Vaci
Budinca De Brinza De Vaca
Friganele De Mamaliga
Cascaval Pane
Dovlecel Cu Brinza De Vaci
Chiftelute De Dovlecei Cu Brinza
Sufleu De Brinza De Vaca Si Cascaval
Chifle Umplute Cu Brinza
Biscuiti Cu Gorgonzola
Pateuri Cu Brinza
Budinca De Clatite Cu Brinza De Vaci
Sufleu De Parmezan
Crochete De Cascaval Dat Prin Sos
Coltunasi Cu Cas De Oaie
Cascaval De Casa
Clatite Cu Urda Si Marar
 

Top Retete Culinare