Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pateuri Aperitiv

Ingrediente
Pentru aluat: 1 kg. faina, 1/2 kg. untura (osinza) tocata prin masina de 2 ori, 1 pahar mic de apa calduta, drojdie si sare; pentru umplutura: 1/2 kg. telemea, 100 gr. unt, 2 linguri faina, 2 oua intregi, putin lapte si sare;

Preparare
Se prepara aluatul si se lasa sa se odihneasca 10 minute, apoi se intind foi subtiri de 1/2cm. Se framinta telemeaua cu untul, faina, ouale, laptele si sarea. Se intinde foaia si se taie patrate de dimensiune potrivita, se umplu cu brinza si se dau la cuptor, care a fost inainte incins. Se lasa pina se rumenesc usor.

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Dovlecel Cu Brinza De Vaci
Ridichi Umplute
Brinza Frecata
Budinca De Malai Cu Brinza De Vaci
Alivanca
Sufleu De Parmezan
Corabioare De Vinete Cu Brinzeturi
Cascaval Pane
Brinza Cu Chimen Si Boia
Branzoaice
Papanasi Cu Brinza De Vaci
Majnita
Galuste Cu Brinza De Vaci Si Gris
Coltunasi Cu Brinza De Vaca
Coltunasi Cu Cas De Oaie
Cascaval In Pesmet
Sufleu De Brinza De Vaca Si Cascaval
Papanasi Din Mamaliga
Brinza De Oaie Cu Chimen
Aperitiv Cu Brinza Si Ceapa
 

Top Retete Culinare