Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pateuri Aperitiv

Ingrediente
Pentru aluat: 1 kg. faina, 1/2 kg. untura (osinza) tocata prin masina de 2 ori, 1 pahar mic de apa calduta, drojdie si sare; pentru umplutura: 1/2 kg. telemea, 100 gr. unt, 2 linguri faina, 2 oua intregi, putin lapte si sare;

Preparare
Se prepara aluatul si se lasa sa se odihneasca 10 minute, apoi se intind foi subtiri de 1/2cm. Se framinta telemeaua cu untul, faina, ouale, laptele si sarea. Se intinde foaia si se taie patrate de dimensiune potrivita, se umplu cu brinza si se dau la cuptor, care a fost inainte incins. Se lasa pina se rumenesc usor.

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Brinza Cu Chimen Si Boia
Budinca Cu Brinza De Vaca
Aperitiv De Primavara
Papara Cu Brinza
Rulada De Cascaval
Brinza De Vaci De Casa
Ardei Umpluti Cu Brinza
Placinta Cu Spanac Si Brinza Sau Praz
Triunghiuri Cu Brinza
Sufleu De Brinza
Budinca De Papanasi
Coltunasi Cu Cas De Oaie
Papanasi Cu Brinza De Vaci
Clatite Cu Patru Feluri De Branza
Ridichi Umplute
Urda Cu Marar
Budinca De Macaroane Cu Brinza De Oi
Sandvici Cu Brinza De Vaci Cu Gogosar
Budinca De Conopida Cu Brinza
Friganele De Mamaliga
 

Top Retete Culinare