Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pateuri Aperitiv

Ingrediente
Pentru aluat: 1 kg. faina, 1/2 kg. untura (osinza) tocata prin masina de 2 ori, 1 pahar mic de apa calduta, drojdie si sare; pentru umplutura: 1/2 kg. telemea, 100 gr. unt, 2 linguri faina, 2 oua intregi, putin lapte si sare;

Preparare
Se prepara aluatul si se lasa sa se odihneasca 10 minute, apoi se intind foi subtiri de 1/2cm. Se framinta telemeaua cu untul, faina, ouale, laptele si sarea. Se intinde foaia si se taie patrate de dimensiune potrivita, se umplu cu brinza si se dau la cuptor, care a fost inainte incins. Se lasa pina se rumenesc usor.

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Budinca De Piine
Cascaval De Casa
Majnita
Chec Cu Telemea
Brinza Cu Telina Sau Chimen
Sufleu De Brinza De Vaca
Brinza De Vaci De Casa
Sufleu De Brinza De Vaca Si Cascaval
Clatite Cu Patru Feluri De Branza
Corabioare Cu Brinza
Brinza Dulce Cu Maioneza
Budinca De Papanasi
Corabioare De Vinete Cu Brinzeturi
Alivenci
Sufleu De Brinza Si Oua
Varenki
Tarta Cu Dovlecei Si Brinza De Oaie
Galuste Cu Brinza De Vaci Si Gris
Sufleu De Piine Alba Cu Brinza
Grisine
 

Top Retete Culinare