Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pateuri Aperitiv

Ingrediente
Pentru aluat: 1 kg. faina, 1/2 kg. untura (osinza) tocata prin masina de 2 ori, 1 pahar mic de apa calduta, drojdie si sare; pentru umplutura: 1/2 kg. telemea, 100 gr. unt, 2 linguri faina, 2 oua intregi, putin lapte si sare;

Preparare
Se prepara aluatul si se lasa sa se odihneasca 10 minute, apoi se intind foi subtiri de 1/2cm. Se framinta telemeaua cu untul, faina, ouale, laptele si sarea. Se intinde foaia si se taie patrate de dimensiune potrivita, se umplu cu brinza si se dau la cuptor, care a fost inainte incins. Se lasa pina se rumenesc usor.

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Brinza Cu Telina Sau Chimen
Budinca De Clatite Cu Brinza Si Smintina
Galuste Cu Brinza De Vaci
Galuste Din Brinza
Dovlecel Cu Brinza De Vaci
Cascaval Pane, In Faina Si Pesmet
Brinza Cu Usturoi
Placinta Cu Spanac Si Brinza Sau Praz
Crema De Brinza De Vaci
Sufleu De Parmezan
Budinca Cu Brinza De Vaca
Aperitiv De Primavara
Brinza De Vaci
Varenki
Brinza La Gratar
Triunghiuri Cu Cascaval
Ridichi Umplute
Cornuri Cu Brinza
Bucheuri De Cartofi
Ardei Umpluti Cu Brinza
 

Top Retete Culinare