Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Brinza De Vaci De Casa

Ingrediente
1 l lapte

Preparare
Se pune laptele sa se prinda intr-un vas emailat sau din portelan si se lasa la temperatura camerei (20-25 grade C), pina se incheaga. Dupa 1-2 zile vara si 2-3 zile iarna, devine compact. Cind e bine coagulat, se indeparteaza smintina de la suprafata si se pune la cald pe marginea plitei, pina cind incepe sa se separe laptele coagulat de zer. Se toarna apoi intr-o strecuratoare, peste care s-a pus un tifon sau un servetel curat si se lasa pina cind se scurge zerul. Se aduna apoi servetelul, se stringe usor pina se indeparteaza tot zerul. Se consuma ca atare sau se adauga in continutul diferitelor preparate dietetice.

Servire
Se consuma ca atare sau se adauga in continutul diferitelor preparate dietetice

Durata
1 h13 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Aperitiv Cu Brinza Si Ceapa
Brinza De Vaci
Alivenci
Ridichi Umplute
Coltunasi De Malai Cu Brinza
Budinca De Malai Cu Brinza De Vaci
Urda Cu Marar
Gogosi De Cascaval
Budinca De Papanasi
Brinza Dulce Cu Maioneza
Budinca De Macaroane Cu Brinza De Oi
Cascaval Pane, In Faina Si Pesmet
Brinza Cu Chimen Si Boia
Sufleu De Parmezan
Brinza De Oaie Cu Chimen
Perisoare Cu Svaiter
Galuste Cu Brinza De Vaci Si Gris
Taitei Cu Brinza Telemea
Sufleu De Brinza
Cascaval In Pesmet
 

Top Retete Culinare