Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Brinza De Vaci De Casa

Ingrediente
1 l lapte

Preparare
Se pune laptele sa se prinda intr-un vas emailat sau din portelan si se lasa la temperatura camerei (20-25 grade C), pina se incheaga. Dupa 1-2 zile vara si 2-3 zile iarna, devine compact. Cind e bine coagulat, se indeparteaza smintina de la suprafata si se pune la cald pe marginea plitei, pina cind incepe sa se separe laptele coagulat de zer. Se toarna apoi intr-o strecuratoare, peste care s-a pus un tifon sau un servetel curat si se lasa pina cind se scurge zerul. Se aduna apoi servetelul, se stringe usor pina se indeparteaza tot zerul. Se consuma ca atare sau se adauga in continutul diferitelor preparate dietetice.

Servire
Se consuma ca atare sau se adauga in continutul diferitelor preparate dietetice

Durata
1 h13 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Brinza De Oaie Cu Chimen
Alivenci
Brinza De Vaci De Casa
Alivanca
Coltunasi Cu Brinza De Vaca
Aperitiv Cu Brinza Si Ceapa
Papara Cu Brinza
Galuste Cu Brinza De Vaci Si Gris
Budinca De Brinza De Vaca
Pliculete Cu Cascaval
Friganele De Mamaliga
Aperitiv De Primavara
Coltunasi De Malai Cu Brinza
Chec Aperitiv Cu Brinza
Grisine
Sufleu De Brinza De Vaca Si Cascaval
Crema De Brinza De Vaci
Cascaval De Casa
Budinca De Papanasi
Triunghiuri Cu Cascaval
 

Top Retete Culinare