Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Corabioare Cu Brinza

Ingrediente
Un morcov, ardei, o telina, 250 g brinza proaspata foarte grasa, 3 linguri ulei aromat, o lingurita zeama de lamiie, sare, piper, boia

Preparare
Legumele se spala si se curata, morcovul si telina se rad, ardeiul se taie in bucati de marime potrivita si se amesteca cu brinza, condimentele si zeama de lamiie, uleiul. Se umplu jumatatile de ardei cu aceasta crema, cu o lingura umeda, pentru ca brinza sa nu se lipeasca de ea.

Servire
Se aseaza pe o farfurie si se decoreaza cu frunze de patrunjel.

Durata
25 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Coltunasi Cu Brinza De Vaca
Cornuri Umplute Cu Brinza De Vaci Si Chimen
Budinca De Brinza De Vaca Si Smintina
Dovlecel Cu Brinza De Vaci
Papanasi Din Mamaliga
Brinza La Cuptor, Cu Ardei Copt Si Masline
Batoane A La Geo
Chec Cu Telemea
Perisoare Cu Svaiter
Budinca De Brinza De Vaca
Cascaval La Capac
Corabioare Cu Brinza
Pliculete Cu Cascaval
Budinca Cu Brinza De Vaca
Crochete De Cascaval Dat Prin Sos
Sufleu De Brinza De Vaca
Brinza De Vaci De Casa
Chec Aperitiv Cu Brinza
Brinza Cu Telina Sau Chimen
Crema De Brinza De Vaci
 

Top Retete Culinare