Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chifla Umpluta Cu Brinza De Vaci Si Carne

Ingrediente
1 buc. chifla, o lingura brinza de vaci, o lingurita carne fiarta de pasare, o felie sfecla coapta

Preparare
Se taie chifla in doua capace, se scobeste o parte din miez si se umple cu brinza de vaci, amestecata cu carnea de pasare fiarta si tocata.

Servire
Se decoreaza cu sfecla rasa inainte de servire

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Chec Cu Telemea
Crema "fondue"
Cornuri Umplute Cu Brinza De Vaci Si Chimen
Budinca De Piine
Perisoare Cu Svaiter
Cornuri Cu Brinza
Sufleu De Brinza Si Oua
Brinza Cu Telina Sau Chimen
Brinza La Gratar
Chec Aperitiv Cu Brinza
Dovlecel Cu Brinza De Vaci
Saratele Cu Smintina Si Cascaval
Sufleu De Parmezan
Coltunasi Cu Cas De Oaie
Galuste Cu Brinza De Vaci Si Gris
Coltunasi Cu Brinza De Vaci
Galuste Din Brinza
Budinca De Brinza De Vaca Si Smintina
Brinza Frecata
Ciuperci Umplute Cu Branza
 

Top Retete Culinare