Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chifla Umpluta Cu Brinza De Vaci Si Carne

Ingrediente
1 buc. chifla, o lingura brinza de vaci, o lingurita carne fiarta de pasare, o felie sfecla coapta

Preparare
Se taie chifla in doua capace, se scobeste o parte din miez si se umple cu brinza de vaci, amestecata cu carnea de pasare fiarta si tocata.

Servire
Se decoreaza cu sfecla rasa inainte de servire

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Chec Cu Telemea
Papara Cu Brinza
Rulada De Cascaval
Budinca De Brinza De Vaca Si Smintina
Crema De Brinza De Vaci
Crema "fondue"
Ciuperci Umplute Cu Branza
Brinza Dulce Cu Maioneza
Cornuri Umplute Cu Brinza De Vaci Si Chimen
Budinca De Clatite Cu Brinza De Vaci
Budinca De Piine
Varenki
Crochete De Cascaval
Budinca De Conopida Cu Brinza
Taitei Cu Brinza Telemea
Pateuri Aperitiv
Placinta à La Follas
Saleuri Cu Brinza De Vaci
Dovlecel Cu Brinza De Vaci
Chifle Umplute Cu Brinza
 

Top Retete Culinare