Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bastonase Din Cascaval Pentru Ceai

Ingrediente
220 g faina, 140 g faina de cartofi, 110 g unt sau margarina, ½ lingurita bicarbonat, 1 lingurita zeama de lamiie sau otet, 110 g cascaval ras, 85 g lapte amestecat cu smintina, 1 ou, putina sare

Preparare
Se freaca bine untul cu oul, apoi se adauga laptele cu smintina, bicarbonatul dizolvat in zeama de lamiie sau otet, sarea, cascavalul ras si se amesteca adaugind si faina de cartofi. Se framinta cu faina de griu un aluat, se aduna in forma de minge si se lasa sa se odihneasca 30 minute. Din acest aluat se ia cite putin si se formeaza bastonase lungi de 1-5 cm, de grosimea unui creion. Se asaza in tava lasind intre ele un spatiu liber de 1 cm. Se coc la foc potrivit.

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Alivenci
Papanasi Cu Brinza De Vaci
Placinta à La Follas
Budinca De Brinza De Vaca
Budinca Fiarta Din Brinza De Vaca
Cascaval Pane
Rulada Cu Brinza Si Marar
Papara Cu Brinza
Coltunasi De Malai Cu Brinza
Budinca De Piine
Cascaval La Capac
Galuste Cu Brinza De Vaci Si Gris
Barcute Din Andive
Bucheuri De Cartofi
Coltunasi Cu Brinza De Vaca
Perisoare Cu Svaiter
Bastonase Din Cascaval Pentru Ceai
Chifla Umpluta Cu Brinza De Vaci Si Carne
Biscuiti Cu Gorgonzola
Placinta Cu Spanac Si Brinza Sau Praz
 

Top Retete Culinare