Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Varenki

Ingrediente
250 gr. faina, 1 ou, 200 gr. brinza telemea, o ceasca smintina, sare, piper, 100 gr. unt

Preparare
Se face o coca de taitei din faina, apa, ou si putina sare. Se lasa sa se odihneasca timp de o ora, apoi se intinde cu sucitorul si se taie in patrate cu latura de 5 cm. In fiecare patrat se pune o lingura de brinza rasa, care s-a amestecat cu smintina, sare si piper. Totul se acopera cu un alt patratel si se lipesc marginile. Acesti colturasi se pun sa fiarba in apa clocotita si sarata.

Servire
Se servesc cu unt topit, fierbinte

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Pateuri Cu Brinza
Corabioare De Vinete Cu Brinzeturi
Coltunasi De Malai Cu Brinza
Budinca De Clatite Cu Brinza Si Smintina
Brinza Cu Telina Sau Chimen
Galuste Cu Brinza De Vaci
Budinca De Brinza De Vaca
Tarta Cu Dovlecei Si Brinza De Oaie
Budinca De Papanasi
Alivanca
Urda Cu Marar
Aperitiv Cu Brinza Si Ceapa
Chifle Umplute Cu Brinza
Cornuri Umplute Cu Brinza De Vaci Si Chimen
Sufleu De Piine Alba Cu Brinza
Aperitiv De Primavara
Perisoare Cu Svaiter
Brinza La Cuptor, Cu Ardei Copt Si Masline
Rulada Cu Brinza Si Marar
Sufleu De Brinza Si Oua
 

Top Retete Culinare