Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinca Cu Brinza De Vaca

Ingrediente
750 g brinza de vaca, 100 g unt, 2 linguri smintina, 1 lingura faina, 3 linguri zahar, 100 g stafide, 4 oua, coaja rasa de la o lamiie, un praf sare, unt si pesmet pentru forma, sos de vanilie

Preparare
Brinza de vaca, fara zer, se da prin sita, se pune intr-un castron si se freaca cu zaharul, smintina, sarea, untul incalzit si coaja de lamiie. Se adauga faina si stafidele si se amesteca bine, apoi galbenusurile, unul cite unul, si spuma de albusuri. Se asaza intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se da la cuptor, la foc potrivit si se lasa pina se rumeneste. Se serveste cu sos de vanilie.

Durata
1 h10 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Clatite Cu Patru Feluri De Branza
Friganele De Mamaliga
Placinta Macedoneana Cu Brinza
Galuste Din Brinza
Budinca De Clatite Cu Brinza De Vaci
Bulz
Saratele Cu Smintina Si Cascaval
Cornuri Umplute Cu Brinza De Vaci Si Chimen
Chifla Umpluta Cu Brinza De Vaci Si Carne
Brinza Cu Usturoi
Urda Cu Marar Si Smintina
Brinza De Oaie Cu Chimen
Coltunasi De Malai Cu Brinza
Chec Aperitiv Cu Brinza
Brinza Cu Telina Sau Chimen
Rulada Cu Brinza Si Marar
Grisine
Aperitiv De Primavara
Barcute Din Andive
Sufleu De Brinza Si Oua
 

Top Retete Culinare