Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinca Cu Brinza De Vaca

Ingrediente
750 g brinza de vaca, 100 g unt, 2 linguri smintina, 1 lingura faina, 3 linguri zahar, 100 g stafide, 4 oua, coaja rasa de la o lamiie, un praf sare, unt si pesmet pentru forma, sos de vanilie

Preparare
Brinza de vaca, fara zer, se da prin sita, se pune intr-un castron si se freaca cu zaharul, smintina, sarea, untul incalzit si coaja de lamiie. Se adauga faina si stafidele si se amesteca bine, apoi galbenusurile, unul cite unul, si spuma de albusuri. Se asaza intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se da la cuptor, la foc potrivit si se lasa pina se rumeneste. Se serveste cu sos de vanilie.

Durata
1 h10 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Sufleu De Brinza De Vaca Si Cascaval
Pateuri Cu Brinza
Clatite Cu Patru Feluri De Branza
Papara Cu Brinza
Urda Cu Marar
Branzoaice
Budinca Cu Brinza De Vaca
Brinza De Vaci De Casa
Bucheuri De Cartofi
Pateuri Aperitiv
Budinca De Brinza De Vaca
Budinca Fiarta Din Brinza De Vaca
Chifle Umplute Cu Brinza
Galuste Din Brinza
Sufleu De Brinza
Galuste Cu Brinza De Vaci Si Gris
Cascaval De Casa
Cascaval La Capac
Coltunasi Cu Brinza De Vaca
Aperitiv De Primavara
 

Top Retete Culinare