Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinca De Piine

Ingrediente
¾ franzela, 3 oua, 200gr.cascaval sau brinza, lapte cit cuprinde, 100gr.sunca, 50 gr.unt, 4 linguri smintina

Preparare
Se inmoaie piinea in lapte, se sfarima bine si se amesteca apoi cu untul frecat spuma, cu galbenusurile de ou, cu cascavalul sau cu brinza taiate bucatele, smintina si la urma albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu grasime si presarata cu pesmet si se da la cuptor.

Servire
Se serveste fie simpla, fie cu cascaval ras sau smintina pe deasupra. In momentul servirii se mai adauga putin unt pe deasupra

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Bastonase Din Cascaval Pentru Ceai
Galuste Cu Brinza De Vaci
Budinca De Conopida Cu Brinza
Ciuperci Umplute Cu Branza
Urda Cu Marar
Budinca De Malai Cu Brinza De Vaci
Brinza De Oaie Cu Chimen
Crema De Brinza De Vaci
Bulz
Tarta Cu Dovlecei Si Brinza De Oaie
Sufleu De Brinza De Vaca Si Cascaval
Sufleu De Brinza
Placinta Cu Spanac Si Brinza Sau Praz
Crochete De Cascaval Dat Prin Sos
Rulada Cu Brinza Si Marar
Cascaval In Pesmet
Brinza Cu Usturoi
Pateuri Aperitiv
Saratele Cu Smintina Si Cascaval
Clatite Cu Patru Feluri De Branza
 

Top Retete Culinare