Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinca De Piine

Ingrediente
¾ franzela, 3 oua, 200gr.cascaval sau brinza, lapte cit cuprinde, 100gr.sunca, 50 gr.unt, 4 linguri smintina

Preparare
Se inmoaie piinea in lapte, se sfarima bine si se amesteca apoi cu untul frecat spuma, cu galbenusurile de ou, cu cascavalul sau cu brinza taiate bucatele, smintina si la urma albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu grasime si presarata cu pesmet si se da la cuptor.

Servire
Se serveste fie simpla, fie cu cascaval ras sau smintina pe deasupra. In momentul servirii se mai adauga putin unt pe deasupra

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Tarta Cu Dovlecei Si Brinza De Oaie
Placinta à La Follas
Rulada De Cascaval
Cascaval La Capac
Cornuri Umplute Cu Brinza De Vaci Si Chimen
Budinca De Clatite Cu Brinza De Vaci
Brinza La Cuptor, Cu Ardei Copt Si Masline
Crochete De Cascaval
Gogosi De Cascaval
Brinza Cu Chimen Si Boia
Taitei Cu Brinza Telemea
Grisine
Brinza La Gratar
Cornuri Cu Brinza
Sufleu De Parmezan
Varenki
Pasta De Brinza De Vaci
Cascaval In Pesmet
Chec Aperitiv Cu Brinza
Chifle Umplute Cu Brinza
 

Top Retete Culinare