Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinca De Piine

Ingrediente
¾ franzela, 3 oua, 200gr.cascaval sau brinza, lapte cit cuprinde, 100gr.sunca, 50 gr.unt, 4 linguri smintina

Preparare
Se inmoaie piinea in lapte, se sfarima bine si se amesteca apoi cu untul frecat spuma, cu galbenusurile de ou, cu cascavalul sau cu brinza taiate bucatele, smintina si la urma albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu grasime si presarata cu pesmet si se da la cuptor.

Servire
Se serveste fie simpla, fie cu cascaval ras sau smintina pe deasupra. In momentul servirii se mai adauga putin unt pe deasupra

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Sufleu De Brinza
Bucheuri De Cartofi
Clatite Cu Urda Si Marar
Chifla Umpluta Cu Brinza De Vaci Si Carne
Grisine
Galuste Cu Brinza De Vaci Si Gris
Barcute Din Andive
Branzoaice
Rulada Cu Brinza Si Marar
Saleuri Cu Brinza De Vaci
Cornuri Umplute Cu Brinza De Vaci Si Chimen
Chifle Umplute Cu Brinza
Triunghiuri Cu Cascaval
Galuste Cu Brinza De Vaci
Placinta à La Follas
Sufleu De Brinza Si Oua
Ardei Umpluti Cu Brinza
Biscuiti Cu Gorgonzola
Sandvici Cu Brinza De Vaci Cu Gogosar
Budinca De Malai Cu Brinza De Vaci
 

Top Retete Culinare