Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Papara Cu Brinza

Ingrediente
½ franzela, 1 ou, 200g brinza de oaie, ½ l lapte, 2 linguri unt

Preparare
Intr-un castron se bate oul cu laptele si se inmoaie franzela taiata felii. Cind piinea este bine imbibata cu lapte, se unge o cratita cu unt. Se pune in cratita jumatate din piinea inmuiata, peste care se asaza un rind de brinza, apoi iar un rind de piine si deasupra restul de brinza. Daca a mai ramas lapte, se toarna peste papara. Se presara restul de unt si se da la cuptor cu ¾ ora inainte de a fi servita.

Servire
Se serveste imediat

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Corabioare De Vinete Cu Brinzeturi
Branzoaice
Pasta De Brinza De Vaci
Budinca Fiarta Din Brinza De Vaca
Varenki
Corabioare Cu Brinza
Bulz
Sufleu De Piine Alba Cu Brinza
Coltunasi De Malai Cu Brinza
Cascaval De Casa
Crema "fondue"
Sufleu De Parmezan
Coltunasi Cu Brinza De Vaca
Perisoare Cu Svaiter
Budinca De Clatite Cu Brinza De Vaci
Alivenci
Alivanca
Chifla Umpluta Cu Brinza De Vaci Si Carne
Sufleu De Brinza Si Oua
Ardei Umpluti Cu Brinza
 

Top Retete Culinare