Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Papara Cu Brinza

Ingrediente
½ franzela, 1 ou, 200g brinza de oaie, ½ l lapte, 2 linguri unt

Preparare
Intr-un castron se bate oul cu laptele si se inmoaie franzela taiata felii. Cind piinea este bine imbibata cu lapte, se unge o cratita cu unt. Se pune in cratita jumatate din piinea inmuiata, peste care se asaza un rind de brinza, apoi iar un rind de piine si deasupra restul de brinza. Daca a mai ramas lapte, se toarna peste papara. Se presara restul de unt si se da la cuptor cu ¾ ora inainte de a fi servita.

Servire
Se serveste imediat

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Rulada De Brinza
Chec Cu Telemea
Biscuiti Cu Gorgonzola
Crochete De Cascaval Dat Prin Sos
Pateuri Aperitiv
Brinza La Gratar
Brinza Cu Chimen Si Boia
Tarta Cu Dovlecei Si Brinza De Oaie
Pliculete Cu Cascaval
Bastonase Din Cascaval Pentru Ceai
Aperitiv Cu Brinza Si Ceapa
Branzoaice
Crochete De Cascaval
Majnita
Coltunasi Cu Cas De Oaie
Chec Aperitiv Cu Brinza
Triunghiuri Cu Brinza
Gogosi De Cascaval
Chifle Umplute Cu Brinza
Saleuri Cu Brinza De Vaci
 

Top Retete Culinare