Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ridichi Umplute

Ingrediente
30-40 ridichi, 200g brinza telemea, 1 galbenus; sau 100g unt, 10-12 masline, pasta de peste

Preparare
Se curata ridichile de radacina si de frunze, se spala, se scobesc la virf, nu la partea cu frunze, pentru ca fiind mai lata se asaza mai bine pe farfurie. Se umplu cu diferite paste: brinza telemea data prin sita si amestecata cu galbenus de ou; unt simplu sau amestecat cu pasta de peste si cu masline date prin sita; salata de icre etc. Deasupra fiecarei ridichi se asaza un rotund de gogosar, de maslina etc.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Bastonase Din Cascaval Pentru Ceai
Cornuri Umplute Cu Brinza De Vaci Si Chimen
Papara Cu Brinza
Pasta De Brinza De Vaci
Brinza De Vaci
Chec Aperitiv Cu Brinza
Aperitiv De Primavara
Bucheuri De Cartofi
Chiftelute De Dovlecei Cu Brinza
Cascaval Pane
Coltunasi Cu Brinza De Vaca
Brinza Cu Usturoi
Clatite Cu Urda Si Marar
Sufleu De Parmezan
Coltunasi Cu Brinza De Vaci
Ciuperci Umplute Cu Branza
Budinca De Conopida Cu Brinza
Budinca De Malai Cu Brinza De Vaci
Brinza La Cuptor, Cu Ardei Copt Si Masline
Barcute Din Andive
 

Top Retete Culinare