Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Placinta Cu Spanac Si Brinza Sau Praz

Ingrediente
Pentru aluat: 500 gr. faina, 3 linguri undelemn sau margarina topita, 1 lingurita sare, o cana apa calduta. Pentru umplutura: brinza, spanac, oua

Preparare
Coca obtinuta se imparte in doua, se intind bucatile pe planseta, se bat sa devina elastice, se ung cu grasime, se impaturesc ca o plapuma si se dau la rece 1/2-1 ora. In tava unsa se pune prima foaie (dupa ce a fost scoasa de la frigider intinsa), se stropeste (unge)cu grasime, se asaza umplutura facuta din brinza cu spanac si 3-4 oua sau in loc de spanac se fierbe praz in apa se scurge apa se adauga lapte si brinza cu oua, apoi peste aceasta compozitie se pune cealalta foaie dupa ce a fost intinsa pe planseta, dar se pune putin incretita. Se stropeste cu grasime se coace la un foc potrivit pina se aureste.

Servire
Se serveste calda, cu un pahar de lapte batut sau simpla. Se poate minca si rece.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Coltunasi Cu Brinza De Vaca
Budinca De Piine
Triunghiuri Cu Cascaval
Grisine
Gogosi De Cascaval
Cascaval Pane
Rulada De Cascaval
Bastonase Din Cascaval Pentru Ceai
Ridichi Umplute
Budinca Cu Brinza De Vaca
Cascaval De Casa
Chifle Umplute Cu Brinza
Crema "fondue"
Pateuri Cu Brinza
Chec Aperitiv Cu Brinza
Brinza Frecata
Cascaval La Capac
Budinca De Conopida Cu Brinza
Placinta à La Follas
Coltunasi Cu Brinza De Vaci
 

Top Retete Culinare