Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Triunghiuri Cu Brinza

Ingrediente
½ litru lapte, 1 pahar gris, 1 ou, 2 linguri faina, 3 linguri pesmet, 3 linguri grasime, sare, brinza de vaca

Preparare
Se fierbe grisul in lapte cu sare. Se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu oul si faina. Se intinde o foaie groasa de ½ cm, pe scindura presarata cu faina. Se taie patrate. In mijlocul patratelor se pune brinza de vaca amestecata cu ou si sare. Se impreuna doua colturi opuse, formind un triunghi. Se dau triunghiurile prin pesmet si se prajesc in grasime bine incinsa

Servire
Se servesc linga soteuri de fasole verde, mazare etc.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Rulada De Cascaval
Papara Cu Brinza
Cascaval Pane, In Faina Si Pesmet
Brinza De Vaci
Corabioare De Vinete Cu Brinzeturi
Branzoaice
Galuste Cu Brinza De Vaci
Triunghiuri Cu Cascaval
Urda Cu Marar Si Smintina
Gogosi De Cascaval
Brinza Cu Usturoi
Brinza La Gratar
Crema "fondue"
Crema De Brinza De Vaci
Clatite Cu Patru Feluri De Branza
Crochete De Cascaval Dat Prin Sos
Bulz
Sufleu De Brinza
Majnita
Barcute Din Andive
 

Top Retete Culinare