Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Triunghiuri Cu Brinza

Ingrediente
½ litru lapte, 1 pahar gris, 1 ou, 2 linguri faina, 3 linguri pesmet, 3 linguri grasime, sare, brinza de vaca

Preparare
Se fierbe grisul in lapte cu sare. Se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu oul si faina. Se intinde o foaie groasa de ½ cm, pe scindura presarata cu faina. Se taie patrate. In mijlocul patratelor se pune brinza de vaca amestecata cu ou si sare. Se impreuna doua colturi opuse, formind un triunghi. Se dau triunghiurile prin pesmet si se prajesc in grasime bine incinsa

Servire
Se servesc linga soteuri de fasole verde, mazare etc.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Friganele De Mamaliga
Brinza De Vaci
Varenki
Brinza De Vaci De Casa
Cascaval De Casa
Corabioare De Vinete Cu Brinzeturi
Clatite Cu Patru Feluri De Branza
Urda Cu Marar Si Smintina
Coltunasi Cu Cas De Oaie
Bastonase Din Cascaval Pentru Ceai
Chifle Umplute Cu Brinza
Brinza Dulce Cu Maioneza
Budinca De Clatite Cu Brinza De Vaci
Chifla Umpluta Cu Brinza De Vaci Si Carne
Chifle Umplute Cu Brinza
Galuste Cu Brinza De Vaci
Cascaval La Capac
Chec Cu Telemea
Placinta Macedoneana Cu Brinza
Brinza Cu Telina Sau Chimen
 

Top Retete Culinare