Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinca De Papanasi

Ingrediente
½ kg brinza de vaca, 3 oua, 3 linguri rase de gris, 1 pahar mare smintina, 2 linguri faina, sare

Preparare
Se da brinza prin sita sau se sfarima bine cu furculita, se amesteca cu ouale intregi, puse unul cite unul, grisul, faina si sarea. Din ¾ din compozitie se prepara papanasi: se pun in apa clocotita cu lingurita in forma de galuste si se lasa sa fiarba. Papanasii sint fierti cind, dupa ce s-au ridicat deasupra, mai dau 1-2 clocote. Se scot cu lingura de spuma si se asaza in forma unsa si presarata cu pesmet: un rind de papanasi fierti, un strat din compozitia oprita nefiarta, la care s-a mai adaugat 3 linguri de smintina. Se umple forma, deasupra trebuind sa ramina un rind de papanasi. Se da la cuptor potrivit

Servire
Se servesc cu smintina si cascaval ras

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Sufleu De Piine Alba Cu Brinza
Perisoare Cu Svaiter
Placinta Macedoneana Cu Brinza
Urda Cu Marar
Batoane A La Geo
Sandvici Cu Brinza De Vaci Cu Gogosar
Urda Cu Marar Si Smintina
Chiftelute De Dovlecei Cu Brinza
Corabioare Cu Brinza
Budinca De Piine
Aperitiv De Primavara
Taitei Cu Brinza Telemea
Chifle Umplute Cu Brinza
Budinca De Clatite Cu Brinza Si Smintina
Brinza De Vaci De Casa
Crema De Brinza De Vaci
Saleuri Cu Brinza De Vaci
Pateuri Aperitiv
Placinta à La Follas
Pasta De Brinza De Vaci
 

Top Retete Culinare