Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciuperci Umplute Cu Branza

Ingrediente
10-12 ciuperci, sare, unt, 2 linguri bune de branza, patrunjel sau marar, parmezan

Preparare
Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala, tinandu-le pe masura ce se spala in apa cu putina lamaie ca sa nu se inegreasca. Deoparte se aseaza ciupercile intr-o cratita la foc sa se inmoaie pe jumatate, punand in fiecare un pic de sare si unt. Cotoarele se toaca si se calesc cu sare si unt. Se trece prin masina de tocat sau sita branza, se amesteca cu cotoarele pana devine ca o pasta, se pune si patrunjel sau marar tocat marunt si se umplu ciupercile. Apoi se presara parmezan si unt pe deasupra si se da la cuptor pana se rumenesc.

Servire
Se servesc fierbinti

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Sufleu De Brinza De Vaca
Cascaval De Casa
Coltunasi De Malai Cu Brinza
Coltunasi Cu Brinza De Vaci
Taitei Cu Brinza Telemea
Brinza Cu Usturoi
Varenki
Galuste Cu Brinza De Vaci
Budinca De Brinza De Vaca Si Smintina
Rulada Cu Brinza Si Marar
Budinca De Malai Cu Brinza De Vaci
Sufleu De Brinza De Vaca Si Cascaval
Ciuperci Umplute Cu Branza
Alivenci
Brinza De Oaie Cu Chimen
Alivanca
Budinca De Papanasi
Cascaval Pane
Gogosi De Cascaval
Majnita
 

Top Retete Culinare