Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciuperci Umplute Cu Branza

Ingrediente
10-12 ciuperci, sare, unt, 2 linguri bune de branza, patrunjel sau marar, parmezan

Preparare
Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala, tinandu-le pe masura ce se spala in apa cu putina lamaie ca sa nu se inegreasca. Deoparte se aseaza ciupercile intr-o cratita la foc sa se inmoaie pe jumatate, punand in fiecare un pic de sare si unt. Cotoarele se toaca si se calesc cu sare si unt. Se trece prin masina de tocat sau sita branza, se amesteca cu cotoarele pana devine ca o pasta, se pune si patrunjel sau marar tocat marunt si se umplu ciupercile. Apoi se presara parmezan si unt pe deasupra si se da la cuptor pana se rumenesc.

Servire
Se servesc fierbinti

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Tarta Cu Dovlecei Si Brinza De Oaie
Brinza Frecata
Chec Cu Telemea
Triunghiuri Cu Brinza
Galuste Cu Brinza De Vaci Si Gris
Brinza Cu Chimen Si Boia
Brinza De Oaie Cu Chimen
Brinza La Gratar
Urda Cu Marar Si Smintina
Papanasi Cu Brinza De Vaci
Friganele De Mamaliga
Budinca Cu Brinza De Vaca
Crochete De Cascaval Dat Prin Sos
Placinta à La Follas
Rulada De Cascaval
Crema De Brinza De Vaci
Brinza De Vaci De Casa
Aperitiv De Primavara
Cascaval Pane
Triunghiuri Cu Cascaval
 

Top Retete Culinare