Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Gogosi De Cascaval

Ingrediente
¼ kg cascaval, 4 albusuri, sare, 2 linguri pesmet, ¼ kg grasime

Preparare
Cascavalul ras se amesteca cu albusul spuma si cu sarea. Se fac forme rotunde, se tavalesc in pesmet si se prejesc in grasime incinsa

Servire
Se servesc fierbinti cu cascaval ras pe deasupra

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Triunghiuri Cu Cascaval
Sufleu De Piine Alba Cu Brinza
Taitei Cu Brinza Telemea
Sufleu De Parmezan
Coltunasi De Malai Cu Brinza
Chifle Umplute Cu Brinza
Pliculete Cu Cascaval
Brinza Cu Chimen Si Boia
Clatite Cu Patru Feluri De Branza
Brinza De Vaci De Casa
Bastonase Din Cascaval Pentru Ceai
Tarta Cu Dovlecei Si Brinza De Oaie
Budinca De Malai Cu Brinza De Vaci
Budinca De Papanasi
Budinca Fiarta Din Brinza De Vaca
Budinca De Conopida Cu Brinza
Aperitiv Cu Brinza Si Ceapa
Brinza De Vaci
Clatite Cu Urda Si Marar
Rulada Cu Brinza Si Marar
 

Top Retete Culinare