Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Gogosi De Cascaval

Ingrediente
¼ kg cascaval, 4 albusuri, sare, 2 linguri pesmet, ¼ kg grasime

Preparare
Cascavalul ras se amesteca cu albusul spuma si cu sarea. Se fac forme rotunde, se tavalesc in pesmet si se prejesc in grasime incinsa

Servire
Se servesc fierbinti cu cascaval ras pe deasupra

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Saratele Cu Smintina Si Cascaval
Brinza Cu Usturoi
Clatite Cu Patru Feluri De Branza
Chifle Umplute Cu Brinza
Budinca De Brinza De Vaca
Crema De Brinza De Vaci
Brinza Cu Telina Sau Chimen
Rulada De Brinza
Sufleu De Brinza De Vaca Si Cascaval
Chifle Umplute Cu Brinza
Triunghiuri Cu Cascaval
Cornuri Umplute Cu Brinza De Vaci Si Chimen
Barcute Din Andive
Biscuiti Cu Gorgonzola
Clatite Cu Urda Si Marar
Aperitiv De Primavara
Budinca Cu Brinza De Vaca
Crochete De Cascaval Dat Prin Sos
Brinza La Gratar
Chifla Umpluta Cu Brinza De Vaci Si Carne
 

Top Retete Culinare