Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Gogosi De Cascaval

Ingrediente
¼ kg cascaval, 4 albusuri, sare, 2 linguri pesmet, ¼ kg grasime

Preparare
Cascavalul ras se amesteca cu albusul spuma si cu sarea. Se fac forme rotunde, se tavalesc in pesmet si se prejesc in grasime incinsa

Servire
Se servesc fierbinti cu cascaval ras pe deasupra

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Cascaval In Pesmet
Budinca Fiarta Din Brinza De Vaca
Branzoaice
Saleuri Cu Brinza De Vaci
Cornuri Umplute Cu Brinza De Vaci Si Chimen
Cascaval Pane, In Faina Si Pesmet
Ciuperci Umplute Cu Branza
Budinca De Brinza De Vaca
Barcute Din Andive
Ardei Umpluti Cu Brinza
Chifle Umplute Cu Brinza
Cornuri Cu Brinza
Taitei Cu Brinza Telemea
Clatite Cu Patru Feluri De Branza
Bastonase Din Cascaval Pentru Ceai
Cascaval Pane
Sufleu De Brinza De Vaca
Tarta Cu Dovlecei Si Brinza De Oaie
Corabioare De Vinete Cu Brinzeturi
Sufleu De Brinza Si Oua
 

Top Retete Culinare