Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Gogosi De Cascaval

Ingrediente
¼ kg cascaval, 4 albusuri, sare, 2 linguri pesmet, ¼ kg grasime

Preparare
Cascavalul ras se amesteca cu albusul spuma si cu sarea. Se fac forme rotunde, se tavalesc in pesmet si se prejesc in grasime incinsa

Servire
Se servesc fierbinti cu cascaval ras pe deasupra

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Cascaval De Casa
Aperitiv Cu Brinza Si Ceapa
Sufleu De Brinza
Taitei Cu Brinza Telemea
Cornuri Umplute Cu Brinza De Vaci Si Chimen
Papara Cu Brinza
Budinca Cu Brinza De Vaca
Coltunasi Cu Brinza De Vaci
Brinza De Vaci
Chifle Umplute Cu Brinza
Pateuri Aperitiv
Varenki
Sufleu De Parmezan
Budinca De Conopida Cu Brinza
Sufleu De Brinza De Vaca Si Cascaval
Alivenci
Cascaval In Pesmet
Budinca De Clatite Cu Brinza Si Smintina
Chec Cu Telemea
Pateuri Cu Brinza
 

Top Retete Culinare