Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Gogosi De Cascaval

Ingrediente
¼ kg cascaval, 4 albusuri, sare, 2 linguri pesmet, ¼ kg grasime

Preparare
Cascavalul ras se amesteca cu albusul spuma si cu sarea. Se fac forme rotunde, se tavalesc in pesmet si se prejesc in grasime incinsa

Servire
Se servesc fierbinti cu cascaval ras pe deasupra

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Chifle Umplute Cu Brinza
Sufleu De Brinza De Vaca Si Cascaval
Galuste Cu Brinza De Vaci Si Gris
Chifla Umpluta Cu Brinza De Vaci Si Carne
Saratele Cu Smintina Si Cascaval
Coltunasi Cu Cas De Oaie
Perisoare Cu Svaiter
Pateuri Aperitiv
Urda Cu Marar
Corabioare De Vinete Cu Brinzeturi
Alivanca
Coltunasi Cu Brinza De Vaca
Varenki
Sufleu De Piine Alba Cu Brinza
Dovlecel Cu Brinza De Vaci
Rulada De Cascaval
Papanasi Cu Brinza De Vaci
Budinca Cu Brinza De Vaca
Triunghiuri Cu Brinza
Bulz
 

Top Retete Culinare