Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Gogosi De Cascaval

Ingrediente
¼ kg cascaval, 4 albusuri, sare, 2 linguri pesmet, ¼ kg grasime

Preparare
Cascavalul ras se amesteca cu albusul spuma si cu sarea. Se fac forme rotunde, se tavalesc in pesmet si se prejesc in grasime incinsa

Servire
Se servesc fierbinti cu cascaval ras pe deasupra

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Grisine
Dovlecel Cu Brinza De Vaci
Sufleu De Parmezan
Sandvici Cu Brinza De Vaci Cu Gogosar
Triunghiuri Cu Cascaval
Placinta Macedoneana Cu Brinza
Alivenci
Friganele De Mamaliga
Budinca Cu Brinza De Vaca
Brinza Dulce Cu Maioneza
Clatite Cu Urda Si Marar
Sufleu De Brinza
Saleuri Cu Brinza De Vaci
Pasta De Brinza De Vaci
Ardei Umpluti Cu Brinza
Placinta Cu Spanac Si Brinza Sau Praz
Brinza La Cuptor, Cu Ardei Copt Si Masline
Ciuperci Umplute Cu Branza
Brinza Cu Chimen
Chifle Umplute Cu Brinza
 

Top Retete Culinare