Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Coltunasi Cu Brinza De Vaci

Ingrediente
80 gr. faina, 1 ou, 2 linguri brinza de vaci, 15 gr. unt, o lingura pesmet, sare

Preparare
Din faina, jumatate de ou si putina apa se prepara o coca mai moale decit cea de taitei care se framinta pe o planseta, apoi se intinde intr-o foaie subtire. Se taie foaia in patrate cu latura de 4-5 cm, pe care se pune brinza amestecata cu restul de ou. Se impatura patratele in forma de triunghi, se apasa pe margini ca sa nu se desfaca, apoi se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare, 15-20 de minute. Pesmetul se caleste intr-o tigaie fara grasime si cind este gata se amesteca cu untul si colturasii.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Crochete De Cascaval Dat Prin Sos
Crema De Brinza De Vaci
Saleuri Cu Brinza De Vaci
Sufleu De Brinza
Taitei Cu Brinza Telemea
Grisine
Batoane A La Geo
Rulada De Brinza
Cascaval Pane
Brinza De Vaci De Casa
Biscuiti Cu Gorgonzola
Budinca De Piine
Papara Cu Brinza
Galuste Cu Brinza De Vaci Si Gris
Papanasi Din Mamaliga
Brinza Cu Usturoi
Cornuri Umplute Cu Brinza De Vaci Si Chimen
Brinza Dulce Cu Maioneza
Urda Cu Marar Si Smintina
Sandvici Cu Brinza De Vaci Cu Gogosar
 

Top Retete Culinare