Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Coltunasi Cu Brinza De Vaci

Ingrediente
80 gr. faina, 1 ou, 2 linguri brinza de vaci, 15 gr. unt, o lingura pesmet, sare

Preparare
Din faina, jumatate de ou si putina apa se prepara o coca mai moale decit cea de taitei care se framinta pe o planseta, apoi se intinde intr-o foaie subtire. Se taie foaia in patrate cu latura de 4-5 cm, pe care se pune brinza amestecata cu restul de ou. Se impatura patratele in forma de triunghi, se apasa pe margini ca sa nu se desfaca, apoi se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare, 15-20 de minute. Pesmetul se caleste intr-o tigaie fara grasime si cind este gata se amesteca cu untul si colturasii.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Budinca De Macaroane Cu Brinza De Oi
Brinza Dulce Cu Maioneza
Sufleu De Brinza De Vaca Si Cascaval
Cornuri Cu Brinza
Papara Cu Brinza
Tarta Cu Dovlecei Si Brinza De Oaie
Chec Aperitiv Cu Brinza
Budinca De Clatite Cu Brinza Si Smintina
Brinza La Gratar
Budinca Fiarta Din Brinza De Vaca
Sufleu De Brinza
Aperitiv De Primavara
Cornuri Umplute Cu Brinza De Vaci Si Chimen
Taitei Cu Brinza Telemea
Bulz
Chiftelute De Dovlecei Cu Brinza
Branzoaice
Corabioare Cu Brinza
Sufleu De Piine Alba Cu Brinza
Urda Cu Marar Si Smintina
 

Top Retete Culinare