Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Coltunasi Cu Brinza De Vaci

Ingrediente
80 gr. faina, 1 ou, 2 linguri brinza de vaci, 15 gr. unt, o lingura pesmet, sare

Preparare
Din faina, jumatate de ou si putina apa se prepara o coca mai moale decit cea de taitei care se framinta pe o planseta, apoi se intinde intr-o foaie subtire. Se taie foaia in patrate cu latura de 4-5 cm, pe care se pune brinza amestecata cu restul de ou. Se impatura patratele in forma de triunghi, se apasa pe margini ca sa nu se desfaca, apoi se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare, 15-20 de minute. Pesmetul se caleste intr-o tigaie fara grasime si cind este gata se amesteca cu untul si colturasii.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Batoane A La Geo
Saleuri Cu Brinza De Vaci
Brinza La Cuptor, Cu Ardei Copt Si Masline
Placinta Macedoneana Cu Brinza
Brinza De Vaci De Casa
Bucheuri De Cartofi
Chifle Umplute Cu Brinza
Crochete De Cascaval Dat Prin Sos
Brinza De Vaci
Budinca Fiarta Din Brinza De Vaca
Ridichi Umplute
Tarta Cu Dovlecei Si Brinza De Oaie
Taitei Cu Brinza Telemea
Clatite Cu Patru Feluri De Branza
Budinca De Macaroane Cu Brinza De Oi
Rulada De Cascaval
Papara Cu Brinza
Budinca De Malai Cu Brinza De Vaci
Placinta Cu Spanac Si Brinza Sau Praz
Chec Aperitiv Cu Brinza
 

Top Retete Culinare