Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Coltunasi Cu Brinza De Vaci

Ingrediente
80 gr. faina, 1 ou, 2 linguri brinza de vaci, 15 gr. unt, o lingura pesmet, sare

Preparare
Din faina, jumatate de ou si putina apa se prepara o coca mai moale decit cea de taitei care se framinta pe o planseta, apoi se intinde intr-o foaie subtire. Se taie foaia in patrate cu latura de 4-5 cm, pe care se pune brinza amestecata cu restul de ou. Se impatura patratele in forma de triunghi, se apasa pe margini ca sa nu se desfaca, apoi se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare, 15-20 de minute. Pesmetul se caleste intr-o tigaie fara grasime si cind este gata se amesteca cu untul si colturasii.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Ardei Umpluti Cu Brinza
Brinza De Vaci De Casa
Pateuri Aperitiv
Budinca De Macaroane Cu Brinza De Oi
Dovlecel Cu Brinza De Vaci
Batoane A La Geo
Budinca De Brinza De Vaca
Bulz
Galuste Cu Brinza De Vaci Si Gris
Cornuri Umplute Cu Brinza De Vaci Si Chimen
Cascaval La Capac
Galuste Cu Brinza De Vaci
Crochete De Cascaval Dat Prin Sos
Bucheuri De Cartofi
Triunghiuri Cu Brinza
Clatite Cu Patru Feluri De Branza
Brinza Cu Chimen
Chifle Umplute Cu Brinza
Branzoaice
Coltunasi Cu Brinza De Vaci
 

Top Retete Culinare