Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Coltunasi Cu Brinza De Vaci

Ingrediente
80 gr. faina, 1 ou, 2 linguri brinza de vaci, 15 gr. unt, o lingura pesmet, sare

Preparare
Din faina, jumatate de ou si putina apa se prepara o coca mai moale decit cea de taitei care se framinta pe o planseta, apoi se intinde intr-o foaie subtire. Se taie foaia in patrate cu latura de 4-5 cm, pe care se pune brinza amestecata cu restul de ou. Se impatura patratele in forma de triunghi, se apasa pe margini ca sa nu se desfaca, apoi se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare, 15-20 de minute. Pesmetul se caleste intr-o tigaie fara grasime si cind este gata se amesteca cu untul si colturasii.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Brinza De Vaci De Casa
Urda Cu Marar
Corabioare De Vinete Cu Brinzeturi
Clatite Cu Patru Feluri De Branza
Placinta à La Follas
Sufleu De Piine Alba Cu Brinza
Sufleu De Brinza Si Oua
Urda Cu Marar Si Smintina
Budinca Fiarta Din Brinza De Vaca
Brinza Frecata
Dovlecel Cu Brinza De Vaci
Aperitiv Cu Brinza Si Ceapa
Cornuri Umplute Cu Brinza De Vaci Si Chimen
Ridichi Umplute
Budinca De Macaroane Cu Brinza De Oi
Gogosi De Cascaval
Cascaval De Casa
Triunghiuri Cu Brinza
Varenki
Friganele De Mamaliga
 

Top Retete Culinare