Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Coltunasi Cu Brinza De Vaci

Ingrediente
80 gr. faina, 1 ou, 2 linguri brinza de vaci, 15 gr. unt, o lingura pesmet, sare

Preparare
Din faina, jumatate de ou si putina apa se prepara o coca mai moale decit cea de taitei care se framinta pe o planseta, apoi se intinde intr-o foaie subtire. Se taie foaia in patrate cu latura de 4-5 cm, pe care se pune brinza amestecata cu restul de ou. Se impatura patratele in forma de triunghi, se apasa pe margini ca sa nu se desfaca, apoi se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare, 15-20 de minute. Pesmetul se caleste intr-o tigaie fara grasime si cind este gata se amesteca cu untul si colturasii.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Bulz
Majnita
Coltunasi Cu Brinza De Vaca
Cascaval De Casa
Cascaval Pane, In Faina Si Pesmet
Alivenci
Sufleu De Brinza De Vaca Si Cascaval
Brinza Cu Usturoi
Brinza De Vaci De Casa
Budinca De Brinza De Vaca
Triunghiuri Cu Cascaval
Clatite Cu Patru Feluri De Branza
Crema "fondue"
Budinca Cu Brinza De Vaca
Sufleu De Brinza
Budinca De Macaroane Cu Brinza De Oi
Cascaval In Pesmet
Brinza La Gratar
Budinca De Brinza De Vaca Si Smintina
Barcute Din Andive
 

Top Retete Culinare