Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Papanasi Cu Brinza De Vaci

Ingrediente
100 gr. brinza de vaci, 1 ou, o lingura faina, 10 gr. unt, gris, sare

Preparare
Se amesteca brinza de vaci cu oul, faina si atita gris, cit sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita, pe care o putem modela. Se formeaza apoi papanasi rotunzi pe o planseta presarata cu faina, care se fierb in apa clocotita cu sare 15-20 minute.

Servire
Se scurg si se servesc fierbinti cu unt

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Sufleu De Brinza De Vaca Si Cascaval
Brinza La Cuptor, Cu Ardei Copt Si Masline
Cornuri Umplute Cu Brinza De Vaci Si Chimen
Ciuperci Umplute Cu Branza
Barcute Din Andive
Clatite Cu Urda Si Marar
Sufleu De Brinza
Budinca De Macaroane Cu Brinza De Oi
Rulada De Cascaval
Galuste Cu Brinza De Vaci
Cascaval Pane, In Faina Si Pesmet
Budinca De Clatite Cu Brinza Si Smintina
Cascaval Pane
Budinca De Papanasi
Cascaval In Pesmet
Branzoaice
Rulada Cu Brinza Si Marar
Crema De Brinza De Vaci
Budinca De Piine
Brinza La Gratar
 

Top Retete Culinare