Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Perisoare Cu Svaiter

Ingrediente
300 gr. svaiter, 4 albusuri, 250 gr. ulei, 150 gr. unt

Preparare
In albusurile batute spuma (pina se tine de tel) se pune svaiteruldat pe razatoare marunta si se amesteca cu lingura. Cu mina muiata in apa se formeaza perisoare si se prajesc in ulei amestecat cu unt foarte bine infierbintat. Se scot cu lingura de spumat si se asaza pe o farfurie acoperita cu o hirtie. In momentul cind se servesc la masa se pun pe o alta farfurie incalzita.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Corabioare Cu Brinza
Sufleu De Parmezan
Galuste Cu Brinza De Vaci
Sufleu De Brinza De Vaca Si Cascaval
Chec Cu Telemea
Clatite Cu Urda Si Marar
Ridichi Umplute
Cascaval De Casa
Tarta Cu Dovlecei Si Brinza De Oaie
Bulz
Cascaval In Pesmet
Bastonase Din Cascaval Pentru Ceai
Brinza La Gratar
Bucheuri De Cartofi
Grisine
Varenki
Perisoare Cu Svaiter
Rulada De Brinza
Branzoaice
Pliculete Cu Cascaval
 

Top Retete Culinare