Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Perisoare Cu Svaiter

Ingrediente
300 gr. svaiter, 4 albusuri, 250 gr. ulei, 150 gr. unt

Preparare
In albusurile batute spuma (pina se tine de tel) se pune svaiteruldat pe razatoare marunta si se amesteca cu lingura. Cu mina muiata in apa se formeaza perisoare si se prajesc in ulei amestecat cu unt foarte bine infierbintat. Se scot cu lingura de spumat si se asaza pe o farfurie acoperita cu o hirtie. In momentul cind se servesc la masa se pun pe o alta farfurie incalzita.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Branzoaice
Placinta Macedoneana Cu Brinza
Cascaval Pane
Sandvici Cu Brinza De Vaci Cu Gogosar
Sufleu De Brinza De Vaca Si Cascaval
Bucheuri De Cartofi
Ciuperci Umplute Cu Branza
Biscuiti Cu Gorgonzola
Pasta De Brinza De Vaci
Triunghiuri Cu Cascaval
Perisoare Cu Svaiter
Budinca De Clatite Cu Brinza De Vaci
Budinca De Brinza De Vaca Si Smintina
Chec Aperitiv Cu Brinza
Saleuri Cu Brinza De Vaci
Crema De Brinza De Vaci
Galuste Cu Brinza De Vaci Si Gris
Budinca De Brinza De Vaca
Galuste Cu Brinza De Vaci
Chifle Umplute Cu Brinza
 

Top Retete Culinare