Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Perisoare Cu Svaiter

Ingrediente
300 gr. svaiter, 4 albusuri, 250 gr. ulei, 150 gr. unt

Preparare
In albusurile batute spuma (pina se tine de tel) se pune svaiteruldat pe razatoare marunta si se amesteca cu lingura. Cu mina muiata in apa se formeaza perisoare si se prajesc in ulei amestecat cu unt foarte bine infierbintat. Se scot cu lingura de spumat si se asaza pe o farfurie acoperita cu o hirtie. In momentul cind se servesc la masa se pun pe o alta farfurie incalzita.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Brinza Cu Chimen Si Boia
Placinta Cu Spanac Si Brinza Sau Praz
Cascaval Pane
Ardei Umpluti Cu Brinza
Crema "fondue"
Ciuperci Umplute Cu Branza
Corabioare De Vinete Cu Brinzeturi
Grisine
Alivanca
Galuste Cu Brinza De Vaci
Sufleu De Piine Alba Cu Brinza
Chifle Umplute Cu Brinza
Rulada Cu Brinza Si Marar
Cascaval In Pesmet
Dovlecel Cu Brinza De Vaci
Saleuri Cu Brinza De Vaci
Biscuiti Cu Gorgonzola
Papanasi Din Mamaliga
Urda Cu Marar
Budinca De Malai Cu Brinza De Vaci
 

Top Retete Culinare