Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Alivanca

Ingrediente
1/2 kg brinza de vaci, 3 oua, 3 linguri malai, 2 linguri faina, 2 linguri ulei, sare, 1 pahar smintina

Preparare
Se freaca brinza cu ouale, se adauga sarea, 2 linguri smintina, uleiul si se amesteca bine. Se pune apoi malaiul amestecat cu faina. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu putin ulei si se da la cuptor la foc potrivit pina se rumeneste

Servire
Se serveste taiata in bucati potrivit de mari, fierbinte, cu restul de smintina

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Cascaval In Pesmet
Crochete De Cascaval
Ciuperci Umplute Cu Branza
Budinca De Macaroane Cu Brinza De Oi
Chec Aperitiv Cu Brinza
Tarta Cu Dovlecei Si Brinza De Oaie
Papara Cu Brinza
Pateuri Aperitiv
Crema "fondue"
Urda Cu Marar Si Smintina
Varenki
Ardei Umpluti Cu Brinza
Urda Cu Marar
Corabioare Cu Brinza
Bastonase Din Cascaval Pentru Ceai
Brinza Dulce Cu Maioneza
Batoane A La Geo
Clatite Cu Patru Feluri De Branza
Coltunasi Cu Cas De Oaie
Cascaval De Casa
 

Top Retete Culinare