Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Alivanca

Ingrediente
1/2 kg brinza de vaci, 3 oua, 3 linguri malai, 2 linguri faina, 2 linguri ulei, sare, 1 pahar smintina

Preparare
Se freaca brinza cu ouale, se adauga sarea, 2 linguri smintina, uleiul si se amesteca bine. Se pune apoi malaiul amestecat cu faina. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu putin ulei si se da la cuptor la foc potrivit pina se rumeneste

Servire
Se serveste taiata in bucati potrivit de mari, fierbinte, cu restul de smintina

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Triunghiuri Cu Brinza
Pateuri Aperitiv
Brinza Cu Usturoi
Batoane A La Geo
Friganele De Mamaliga
Cascaval In Pesmet
Sufleu De Brinza
Perisoare Cu Svaiter
Sufleu De Brinza Si Oua
Placinta Macedoneana Cu Brinza
Budinca De Brinza De Vaca Si Smintina
Bastonase Din Cascaval Pentru Ceai
Papanasi Din Mamaliga
Budinca De Conopida Cu Brinza
Rulada Cu Brinza Si Marar
Crema "fondue"
Corabioare Cu Brinza
Galuste Din Brinza
Chec Cu Telemea
Urda Cu Marar Si Smintina
 

Top Retete Culinare