Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cascaval Pane

Ingrediente
2 felii cascaval, 1 ou, ½ lingura unt, 1 lingura pesmet, 1/2 lingura faina

Preparare
Se taie cascavalul in felii groase de 1 cm. Se dau prin faina, ou batut si apoi prin pesmet. Se rumenesc in unt pe ambele parti.

Servire
Se serveste imediat.

Durata
10 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Cascaval Pane
Chifla Umpluta Cu Brinza De Vaci Si Carne
Triunghiuri Cu Brinza
Bulz
Alivanca
Papanasi Din Mamaliga
Galuste Din Brinza
Cascaval In Pesmet
Pasta De Brinza De Vaci
Crema "fondue"
Ridichi Umplute
Budinca De Papanasi
Majnita
Galuste Cu Brinza De Vaci
Sufleu De Parmezan
Cascaval Pane, In Faina Si Pesmet
Pateuri Cu Brinza
Varenki
Sufleu De Piine Alba Cu Brinza
Sufleu De Brinza Si Oua
 

Top Retete Culinare