Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cascaval Pane

Ingrediente
2 felii cascaval, 1 ou, ½ lingura unt, 1 lingura pesmet, 1/2 lingura faina

Preparare
Se taie cascavalul in felii groase de 1 cm. Se dau prin faina, ou batut si apoi prin pesmet. Se rumenesc in unt pe ambele parti.

Servire
Se serveste imediat.

Durata
10 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Brinza De Vaci De Casa
Corabioare Cu Brinza
Brinza Cu Chimen
Branzoaice
Brinza Cu Chimen Si Boia
Biscuiti Cu Gorgonzola
Batoane A La Geo
Bastonase Din Cascaval Pentru Ceai
Varenki
Brinza Cu Telina Sau Chimen
Barcute Din Andive
Rulada Cu Brinza Si Marar
Rulada De Brinza
Cascaval Pane, In Faina Si Pesmet
Chiftelute De Dovlecei Cu Brinza
Sufleu De Brinza
Tarta Cu Dovlecei Si Brinza De Oaie
Crema De Brinza De Vaci
Triunghiuri Cu Brinza
Coltunasi Cu Brinza De Vaca
 

Top Retete Culinare