Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cascaval De Casa

Ingrediente
1 kg branza de vaci, 2 oua batute bine, 1 litru lapte fiert (fierbinte), 1 lingurita amoniac, 1 pachet margarina (250 g), 1 felie branza de oi sarata

Preparare
Se pune laptele clocotit peste branza de vaci si se lasa 15 minute, apoi se scurge, se amesteca cu branza de oi rasa, amoniac, sare si ouale batute. Totul se pune peste margarina topita, se pun la foc si se amesteca continu sa nu se prinda. Se toarna intro cratita in care s-a pus un celofan uns si se lasa la rece. Este foarte bun dar e diferit de cel de fabrica (ei au alte tehnologii de fabricare cu pastile de cheag, cas, emulgatori)

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Chec Aperitiv Cu Brinza
Placinta Cu Spanac Si Brinza Sau Praz
Aperitiv De Primavara
Papanasi Din Mamaliga
Friganele De Mamaliga
Budinca De Brinza De Vaca Si Smintina
Brinza De Oaie Cu Chimen
Batoane A La Geo
Sufleu De Parmezan
Sandvici Cu Brinza De Vaci Cu Gogosar
Placinta à La Follas
Crema De Brinza De Vaci
Coltunasi De Malai Cu Brinza
Rulada Cu Brinza Si Marar
Budinca De Piine
Grisine
Ardei Umpluti Cu Brinza
Branzoaice
Brinza Cu Usturoi
Brinza Cu Chimen
 

Top Retete Culinare