Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cascaval De Casa

Ingrediente
1 kg branza de vaci, 2 oua batute bine, 1 litru lapte fiert (fierbinte), 1 lingurita amoniac, 1 pachet margarina (250 g), 1 felie branza de oi sarata

Preparare
Se pune laptele clocotit peste branza de vaci si se lasa 15 minute, apoi se scurge, se amesteca cu branza de oi rasa, amoniac, sare si ouale batute. Totul se pune peste margarina topita, se pun la foc si se amesteca continu sa nu se prinda. Se toarna intro cratita in care s-a pus un celofan uns si se lasa la rece. Este foarte bun dar e diferit de cel de fabrica (ei au alte tehnologii de fabricare cu pastile de cheag, cas, emulgatori)

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Urda Cu Marar Si Smintina
Budinca De Brinza De Vaca Si Smintina
Ridichi Umplute
Crochete De Cascaval Dat Prin Sos
Pateuri Aperitiv
Brinza La Gratar
Brinza Cu Telina Sau Chimen
Batoane A La Geo
Gogosi De Cascaval
Clatite Cu Urda Si Marar
Chec Cu Telemea
Sandvici Cu Brinza De Vaci Cu Gogosar
Pasta De Brinza De Vaci
Budinca De Clatite Cu Brinza Si Smintina
Cascaval Pane
Brinza De Vaci De Casa
Coltunasi De Malai Cu Brinza
Alivanca
Rulada Cu Brinza Si Marar
Saratele Cu Smintina Si Cascaval
 

Top Retete Culinare