Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Galuste Cu Brinza De Vaci Si Gris

Ingrediente
100 gr. brinza de vaci, 1 ou, o lingura faina, gris, 15 gr. unt, sare, zahar

Preparare
Se amesteca brinza de vaci cu oul, faina si atita gris cit sa se obtina o compozitie consistenta mai moale. Se ia din aceasta pasta cu o lingura si se formeaza galuste mai mici, care se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare, la foc incet, timp de 15-20 de minute. Cind se ridica la suprafata si sint patrunse in interior, se lasa sa se scurga de apa.

Servire
Se servesc calde cu unt topit deasupra

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Crochete De Cascaval
Crema "fondue"
Dovlecel Cu Brinza De Vaci
Budinca De Malai Cu Brinza De Vaci
Brinza Cu Chimen Si Boia
Cascaval La Capac
Gogosi De Cascaval
Pateuri Cu Brinza
Bastonase Din Cascaval Pentru Ceai
Budinca De Clatite Cu Brinza De Vaci
Brinza De Oaie Cu Chimen
Cascaval Pane, In Faina Si Pesmet
Aperitiv De Primavara
Rulada De Cascaval
Rulada Cu Brinza Si Marar
Cornuri Cu Brinza
Placinta à La Follas
Sufleu De Brinza De Vaca
Galuste Cu Brinza De Vaci
Pasta De Brinza De Vaci
 

Top Retete Culinare