Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pateuri Cu Brinza

Ingrediente
500 g foi de placinta, faina pentru suprafata de lucru , 200 g brinza de vaci , 3 oua, zahar pudra

Preparare
Se presara faina pe suprafata de lucru. Se pun foi de placinta pina se obtine o grosime de 1-1,5 cm. Se taie in 12 patrate. Pentru umplutura, se amesteca bine brinza de vaci cu un ou. Se pune in mijlocul fiecarui patrat umplutura si se impacheteaza apoi in forma de triunghi. Se asaza placintele pe o tava, se ung cu un ou batut si se baga in cuptorul incins. Se rumenesc la foc mediu aproximativ 20 de minute. Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca.

Servire
Se servesc pudrate cu zahar farin

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Tarta Cu Dovlecei Si Brinza De Oaie
Cascaval Pane
Crochete De Cascaval
Brinza De Vaci
Cornuri Cu Brinza
Varenki
Alivenci
Papara Cu Brinza
Budinca De Brinza De Vaca Si Smintina
Clatite Cu Patru Feluri De Branza
Budinca De Papanasi
Bulz
Budinca De Macaroane Cu Brinza De Oi
Ardei Umpluti Cu Brinza
Coltunasi De Malai Cu Brinza
Pliculete Cu Cascaval
Urda Cu Marar Si Smintina
Alivanca
Chifle Umplute Cu Brinza
Sufleu De Parmezan
 

Top Retete Culinare