Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pateuri Cu Brinza

Ingrediente
500 g foi de placinta, faina pentru suprafata de lucru , 200 g brinza de vaci , 3 oua, zahar pudra

Preparare
Se presara faina pe suprafata de lucru. Se pun foi de placinta pina se obtine o grosime de 1-1,5 cm. Se taie in 12 patrate. Pentru umplutura, se amesteca bine brinza de vaci cu un ou. Se pune in mijlocul fiecarui patrat umplutura si se impacheteaza apoi in forma de triunghi. Se asaza placintele pe o tava, se ung cu un ou batut si se baga in cuptorul incins. Se rumenesc la foc mediu aproximativ 20 de minute. Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca.

Servire
Se servesc pudrate cu zahar farin

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Brinza

Cascaval La Capac
Sandvici Cu Brinza De Vaci Cu Gogosar
Barcute Din Andive
Chec Aperitiv Cu Brinza
Pateuri Aperitiv
Urda Cu Marar Si Smintina
Brinza La Cuptor, Cu Ardei Copt Si Masline
Budinca De Piine
Ridichi Umplute
Rulada De Brinza
Corabioare Cu Brinza
Clatite Cu Urda Si Marar
Chec Cu Telemea
Cornuri Umplute Cu Brinza De Vaci Si Chimen
Papara Cu Brinza
Rulada De Cascaval
Coltunasi Cu Brinza De Vaca
Crochete De Cascaval Dat Prin Sos
Brinza De Vaci
Alivanca
 

Top Retete Culinare